Bouwbedrijf en aannemer in Etten-Leur

Pleisterwerk

Pleisterwerk

van sierpleisters tot spuitlatex

Bent u aan het verbouwen, renoveren of nieuwbouwen? Heeft u muren en/of plafonds die afgewerkt moeten worden? U kunt Aannemersbedrijf T-Romme inschakelen voor alle soorten stucwerk van hoge kwaliteit. Stucwerk vraagt om ervaring van professionele stukadoors. Met behulp van gips maken onze stukadoors uw muren glad en strak en kunt u genieten van een fantastisch eindresultaat

 

 

Traditioneel en modern stucwerk

Bij traditioneel stucwerk wordt vooral gedacht aan wit gips. Echter zijn er tegenwoordig veel meer mogelijkheden, zoals design stucwerk. Design stucwerk is er niet alleen in wit maar er zijn allerlei verschillende kleuren mogelijk. Op deze manier sluit het stucwerk direct aan bij uw interieur.

 

 

Verschillende soorten stucwerk

  • Spackspuitwerk: is de meest voordelige vorm doordat het eenvoudig kan worden aangebracht. Met een spuitmachine brengt de stukadoor het spackspuitwerk op de muur aan.
  • Sierpleister: voor een decoratieve afwerking. Aan te brengen in de kleur en structuur geheel naar eigen wensen.
  • Raap- en pleisterwerk: om ondergronden gelijk te maken. Wanneer u de muur of het plafond wil verven of behangen is dit stucwerk erg geschikt. Er wordt een laag gips aangebracht waardoor de ondergrond egaal is.

Advies van professionele stukadoors

Onze professionele stukadoors uit Etten-Leur hebben jarenlange ervaring in alle soorten stucwerk. Neem vrijblijvend contact met ons op en laat u adviseren. Zo bent u er zeker van dat uw muren en plafond op de juiste wijze worden behandeld.

Aannemersbedrijf T-Romme uit Etten-Leur

Bent u op zoek naar een professionele aannemer uit de omgeving van Etten-Leur, Breda, Roosendaal en omstreken? Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen spoedig contact met u opnemen voor een scherpe offerte op maat.
Bouwbedrijf en aannemer T-Romme | pleisterwerj
Bouwbedrijf en aannemer T-Romme | pleisterwerk

U wilt een prijs weten?

X