Bouwbedrijf en aannemer in Etten-Leur

Aanbouw

Aanbouw

Van serre tot praktijkruimte

U wilt meer ruimte creëren? Vindt u uw woning te klein?

Er zijn verschillende manieren om uw woning of bedrijfspand groter te maken. Met een nieuwe aanbouw wordt er meer leefruimte gecreëerd en heeft u meer woonruimte in of rondom uw woning. Bent u op zoek naar een professionele aannemer uit de omgeving van Etten-Leur en omstreken? Aannemersbedrijf T-Romme is dé geschikte partner voor u. Naast het plaatsen van een aanbouw, hebben wij ook veel ervaring met nieuwbouw, verbouwingen, renovatie, pleisterwerk en onderhoud.

Een aanbouw wordt vaak tegen een bestaand pand aangebouwd. Dit betekent dat er geen directe verbinding is vanaf de woning. Dit geldt bijvoorbeeld voor garages, praktijkruimtes, overkapping, bijkeuken/bijwoning. Een aanbouw beschikt soms over een gedeelde muur met de bestaande woning. Een aanbouw maakt deel uit van uw huis maar er zijn wel verschillende ingangen.

 

 

Voorbeelden van een aanbouw zijn:

• Serre
• Erker
• Aanbouw
• Garage
• Aanbouwkeuken
• Bijwoning
• Praktijkruimte

 

Wat levert een aanbouw u op?

Naast meer woon- en/of leefgenot, zal de aanbouw zich op lange termijn terugverdienen, aangezien de waarde van uw woning hierdoor stijgt. Met Aannemersbedrijf T-Romme uit Etten-Leur investeert u in uw eigen woning en kunt u er ook nog eens van genieten!

 

 

Uw aanbouw, van A tot Z geregeld.

Een aanbouw is een behoorlijk ingrijpende klus waar veel veel bouwtechnische kennis voor nodig is. Het is dus raadzaam om dit door een erkende aannemer te laten uitvoeren. Door Aannemersbedrijf T-Romme in te schakelen kiest u voor een ervaren bouwbedrijf dat zich door de jaren heen als een betrouwbaar en specialist heeft ontwikkeld.

Duurzame aanbouw laten zetten?

Wij voeren elke mogelijke aanbouw uit en hechten veel waarde aan service en kwaliteit. Wij werken met duurzame kwaliteitsproducten wat de levensduur van uw aanbouw aanzienlijk bevordert.

Aannemersbedrijf T-Romme uit Etten-Leur

Bent u op zoek naar een professionele aannemer uit de omgeving van Etten-Leur, Breda, Roosendaal en omstreken? Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen spoedig contact met u opnemen voor een scherpe offerte op maat.
Bouwbedrijf en aannemer T-Romme | aanbouw
Bouwbedrijf en aannemer T-Romme | overkapping

U wilt een prijs weten?

X