Diensten

Timmerwerkzaamheden zowel binnen- als buitenshuis.


Aannemerbedrijf T. Romme heeft alles in huis om uw timmerwerkzaamheden vakkundig uit te voeren! Wij zetten ons voor 100% in om de klant tevreden te stellen. De wensen en eisen van de klant staan daarom ook voorop. Ook proberen we met u mee te denken naar de meest geschikte oplossing voor iedere klus. Uiteraard werken wij alleen met hoogwaardige en duurzame materialen!

Bent u benieuwd of wij uw klus kunnen uitvoeren? Neem dan contact met ons op.


Soorten werkzaamheden:


- Plaatsen van plinten
- Hang- en sluitwerk
- Verlagen van plafonds
- Aftimmeren van ramen, deuren en kozijnen
- Plaatsen en maken van schuttingen
- Gevelbetimmering
- Etc.

U kunt aannemer T. Romme inschakelen voor vele soorten stucwerk! Denk bijvoorbeeld aan pleisterwerk, schuurwerk, spachtelputz, muren egaliseren en spuitwerk. De kwaliteit en hechting van het aangebrachte stucwerk wordt vooral bepaald door de kwaliteit van de ondergrond, de voorbehandeling en de juiste materiaalkeuze. Soms kan het voorkomen dat de oude stuclaag eerst verwijderd dient te worden alvorens wij de kwaliteit van het stucwerk kunnen garanderen!


Stuc- en pleisterwerk is dé manier om een mooie gladde afwerklaag te geven aan uw ruwe wand of plafond. Een goed aangebrachte stuclaag is niet alleen erg mooi, maar ook nog eens erg functioneel. Het geeft een extra isolatielaag aan uw wand of plafond, werkt brandvertragend en het is ook nog eens vochtwerend! Uw muren en plafonds worden door T. Romme een genot om naar te kijken! Dit komt met name omdat wij garant staan voor mooi en duurzaam stucwerk. Ook is het mogelijk om na het stucen uw muren of plafonds af te werken met het spuiten van latex.


Wilt u meer weten over de mogelijkheden van ons stuc- en pleisterwerk? Neem dan vrijblijvende contact met ons op zodat we samen naar de mogelijkheden kunnen kijken!

Bent u van plan om heel uw woonhuis of slechts een gedeelte ervan onder handen te nemen? Wij kunnen u uitsteken daarbij helpen. Door onze jarenlange ervaring met onze professionele vakmensen is dat geen enkel probleem. Zo weet u zeker dat alles met duurzaam materiaal en via de wettelijke eisen gebeurt.

Er zijn te veel werkzaamheden om op te noemen. Mocht u zich afvragen of wij de klus uit kunnen voeren binnen een bepaalde tijd, neem dan even contact met ons op. Wij kunnen vaak een globale planning kenbaar maken als wij wat gegevens van u, uw woning en uw wensen aan ons laat weten.

- Complete woonhuis verbouwingen
- Realiseren van aan- en opbouw
- Storten van vloeren
- Alle mogelijke klussen in- en rondom het huis
- Etc

Latex spuiten is een vorm van het aanbrengen van latex d.m.v. een compressor. Latex spuiten geeft een hoop voordelen ten opzichte van het aanbrengen van latex met een traditionele kwast of roller. In het blokje hiernaast zijn alle voordelen nogmaals op een rij gezet voor u! Latex spuiten is een investering die u niet alleen veel tijd en ook geld oplevert (in tegenstelling tot het rollen), maar ook een prachtig streeploos eindresultaat!.

Dus, wilt u strakke muren en plafonds? Wij zorgen voor een resultaat waar u nog jaren plezier van gaat beleven.

Ben u geïnteresseerd in het laten spuiten van uw muur of plafonds?

Uw woning een opknapbeurt geven? Bij aannemer T. Romme is alles mogelijk. Of het nu gaat om kleine renovaties binnenshuis of om het renoveren van een complete woning. Samen met u bespreken we de ideeën en wensen door, om zo, een mooi totaalbeeld van de renovatie werkzaamheden te kunnen schetsen. Uiteraard kunnen wij hierna een mooi kostenplaatje opmaken om een inschatting te geven wat de renovatie gaat kosten. Relatief kleine renovatie werkzaamheden kunnen ook online door ons worden beoordeeld. Uiteraard kunnen wij voor u een vrijblijvende offerte opmaken om u een beeld te geven wat de renovatie werkzaamheden gaan kosten.


Renovatie ten behoeve van uw wooncomfort zorgt voor een waardevermeerdering van uw woning!